Polaris alkatrész katalógus

Járműveink a
-n

Partnerprogram regisztráció
tovább


TJD Lánctalp.

4 db kép
TJD Lánctalpszettek rendelhetőek márkafüggetlenül.

General 2018

14 db kép
Polaris General 1000 EPS Deluxe
Teljesen új kilóméter óra.
Gyári első Gajjtörő és csörlő.
Ledes első lámpa, irányjelző.
Mindig van újdonság házunk táján. Szeretnénk nektek megmutatni azt a modellt meg ötvözi az RZR mozgékonyságát, sportos megjelenését, és az élményt. Ugyan akkor a Ranger től megszokott dolgozós formáját is hozza legyen az hótolás, anyagmozgatás vagy csak egy nagyon jó túra nagyon jó Barátokkal.

2018-as Sportsman Touring 1000 Silver

9 db kép
Boltíves Lengőkarok.
Fényezett ezüst szinben.
Megérkezett az első 2018-az Touring 1000. Mely traktorként forgalomba helyezhető így válakozók számára és mezőgazdaságban az ÁFA visszaigényelhető. Sok sok apróságon változtattak az elmúlt évhez képest. Mint például a boltíves lengőkarok elöl-hátul, a legujabb 1 személyes Sportsman kilóméter órája. az egyéb apróságokat személyesen meg lehet tekinteni.

TGB 600

6 db kép
Alufelnivel, Csörlővel.
Kézvédővel.
Ezüst fekete szinben.
Vonóhorog.

2018 Polaris új modellek.

18 db kép
ACE 900
Polaris General 1000
General 1000
Sportsman XP 1000
Sok sok újdonsággal rukkolt elő a POLARIS, hamarosan előrendelhetőek az új modellek. Addig is néhány kép a változásokról!

RZR XP 1000 / 2017

9 db kép
Megérkeztek az első idei RZR 1000 XP járművek. Rendelhető Traktor verzióban vagy motorkerékpárként, illetve rendszám nélküli kivitelben. Néhány módosításon esett át, ami külsőleg nem szembetűnő. Raktárkészleten (megtekinthető). Szin és rendszámozhatóság kombinációjáról kérjük érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Polaris Slingshot

18 db kép
Megérkezett az első Polaris Slingshot! 2,4-es erőforrás , kikapcsolható kipörgésgátló, 5 sebességes manuális váltó, 173 lóerő. Egyértelműen a legjobb játékszer!

Utazás Kiállítás 2016

6 db kép
A Hollakó Karaván Kft. lehetőséget biztosított nekünk a 2016-os Utazás Kiállításon történő közös megjelenésre. Quadszállításra és szervízjárműként való használatra alkalmas lakókocsijuk megtekinthető bemutatótermünkkel szomszédos telephelyükön Budaörsön. Részletes információk a www.hollako.hu honlapon.

Polaris a Kékes Kutató-Mentő Szolgálatnál

9 db kép
Újabb Polaris járművet állított szolgálatba a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány. Január utolsó hetében az adományozó HE-DO Kft. tulajdonosa, Dobróka Tamás úr adta át a Polaris 570 Touring mentő-quadot, amely mostatantól az év 365-napján a Mátrában teljesít szolgálatot.